Alfen Elkamon tuotevalikoima

icon

Alfen tarjoaa täyden valikoiman latausasemia jokaiseen sovellukseen: kotiin, työhön tai julkisiin tiloihin. Jokaisella tuotteellamme on omat erityispiirteensä, joten ne soveltuvat parhaiten kaikkiin tarpeisiin.

Filter

Eve Single S-line

ICU Eve Mini

Eve Mini tarjoaa älykkään tekniikan hyvin pieneen, modernisti muotoiltuun koteloon. Eve Mini on kompakti seinäkotelo, jossa on integroitu DC-vikavirran tunnistus ja GPRS / Ethernet-liitäntä. Pistorasiaversiossa on myös värillinen näyttö. Kuten kaikki muut Alfen Elkamo- latausasemat, Eve Mini on täysin suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Euroopassa yksinomaan laadukkailla A- luokan komponenteilla.

ICU Eve

ICU Eve

ICU Eve on korkean teknologian kestävä latausasema, joka on varustettu kahdella latausliitännällä ja isolla etunäytöllä. Lasikuitu kotelo suojaa laitteen vandalismilta. ICU Eve sisältää monia toimintoja, ja se on helppo käyttää ja asentaa. Laturi on saatavana useissa latauskapasiteeteissa.

ICU Twin

ICU Twin

ICU Twin on erittäin kestävä ja kiinteä latausasema, joka on suunniteltu erityisesti julkisiin paikkoihin. Latausaseman kotelo on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja se luonnollisesti sekoittuu katukuvaan sen neutraalin rakenteen ansiosta. ICU-Twin latausasemalla ei ole ulkonevia osia, ja siinä on kalteva yläosa, joten esineitä ei voida asettaa asemalle.

Kiinnostuitko? Kuinka voimme olla avuksi?

Soita meille tai lähetä sähköpostia.

Soita meilleLähetä sähköposti