Haemme nyt TEAMLEADER logistiikkaan 02-02-2021

Haemme nyt logistiikkaamme tiiminvetäjää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat  puistomuuntamot, keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 80 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja https://alfenelkamo.fi/fi.

Logistiikan tiiminvetäjänä vastaat varaston toiminnoista yhdessä muiden varaston ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on organisoida varaston ja logistiikan toimintoja ja aikatauluja, mutta osallistut myös itse varastotehtävien suoritukseen omalta osaltasi.

Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa, englannin kielen osaamista, hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Taustaltasi olet tuotantotalouden tai logistiikan insinööri tai sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä logistiikan parissa. Kokemusta vaaditaan myös erilaisten trukkien käsittelystä, kuten myös hyviä IT-taitoja. Luonteeltasi olet aktiivinen, haluat tarttua toimeen ja viedä asiat maaliin yhdessä tiimisi kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työskennellä kasvavassa yrityksessä alan parhaiden tuotteiden parissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen nora.mottonen@elkamo.fi viimeistään 14.2.2021. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Alfen Elkamon operatiivinen johtaja Nora Möttönen arkisin klo 9-18 välillä, puh 0401959790.