Sähköauton Latauspisteet

Luotettavat ja huipputekniset latauspisteet sähköajoneuvoille

icon

Alfen tarjoaa täyden valikoiman latauspisteitä kotikäyttöön, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Latauspisteitä on saatavana eri latauskapasiteetilla ja toiminnalla varustettuna. Alfen Elkamon puistomuuntamoiden, energian varastointijärjestelmien ja latauspisteiden ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa paikallisten verkkojen optimaalisen tasapainottamisen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Latauspisteet kotiin, työpaikalle ja julkisiin tiloihin

  • DEKRA sertifioitu

  • Back-office-järjestelmä, joka hallinnoi latauspisteitä ja tukee siirtotapahtumia

  • Sim-lock vapaa: tukee useita taustaohjelmia ja liiketoimintasovelluksia

Yhteyshenkilöt

Markus Kekolahti

Head of Sales Department Finland

+358 44 5304699

Vesa Hietala

Technical Sales Engineer

+358 44 321 9258

Latausasemien ainutlaatuiset ominaisuudet

Vuodesta 2008 lähtien Alfen on kehittänyt ja tuottanut kaikkein kehittyneimpiä latausasemia jokaiselle sähköautolle. Latausasemamme on valmistettu eurooppalaisista A-luokan komponenteista, testattu ja sertifioitu tunnettujen eurooppalaisten autonvalmistajien toimesta sekä SIM- kortilla avattava ja varustettuna uusimmalla älykkään latauksen ja liitettävyyden tekniikalla.

Alfen Elkamon tuotevalikoima

Alfen tarjoaa täyden valikoiman latausasemia jokaiseen sovellukseen: kotiin, työhön tai julkisiin tiloihin. Jokaisella tuotteellamme on omat erityispiirteensä, joten ne soveltuvat parhaiten kaikkiin tarpeisiin.

Palvelut

Alfen tarjoaa laajan valikoiman palveluita latauspisteiden ympärille, aina älykkäästä latauksesta taustahallintaan ja latauspisteiden kauko-ohjaukseen. Lisäksi Alfenillä on laaja huolto- ja huolto-organisaatio.

Käyttösovellukset

Riippumatta siitä, että haluatko asentaa latausaseman kotona, toimistorakennuksessa, pysäköintihallissa tai julkisella alueella, Alfenilta löydät aina ratkaisun joka sopii täydellisesti mihin tahansa sovellukseen. Kaikki Alfenin latausasemat on testattu ja hyväksytty joten voit luottaa vakaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Kuormantasaus

Kuormantasaus eli toisin sanoen tehonjakautuminen tarkoittaa, että latausasema jakaa automaattisesti käytettävissä olevan tehon latautuvien ajoneuvojen päälle. Laturi analysoi käytettävissä olevan kapasiteetin ja kuinka paljon tehoa ajoneuvoihin tarvitaan.

Latauspisteiden asennus ja tuotekoulutus

Alfenin älykkäillä latauspisteillä on monenlaisia kuormitettavuuksia ja toimintoja, mikä tekee perusteellisesta asennuksen tuntemuksesta tärkeän. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoa EV-latausasennusten koulutuksesta.

Kiinnostuitko? Kuinka voimme olla avuksi?

Soita meille tai lähetä sähköpostia.

Soita meilleLähetä sähköposti