Tuotekuvaus

KHRO-kotelokeskus on KKBL-kevytkennokeskuksen pikkuveli. Kevyempi ratkaisu, jossa on silti lähes kaikki samat ominaisuudet kun KKBL:ssä. Kun KKBL:n mittoja voidaan muuttaa vain sivusuunnassa, KHRO:n mitat muuttuvat myös korkeussuunnassa, ja sen voi kiinnittää seinään. KHRO on erittäin hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun keskus joutuu kestämään mekaanista rasitusta, kuten pölyä.

KHRO:lla on mekaanisesti vahva keskusrakenne. Kulutuskestävyyden ansiosta KHRO:n elinkaarikustannukset ovat totuttua pienemmät. Keskuksen modulaarinen rakenne mahdollistaa sekä suuret että pienet, laajennettavissa olevat ratkaisut.

KHRO-kotelokeskuksen keskusrakenne on Elkamon omaa suunnittelua ja tuotantoa, jonka ansiosta emme ole sidottuja muiden valmistajien suunnittelemiin rakenneratkaisuihin ja voimme tarjota asiakkaillemme täydellisesti tarkoitukseen sopivia ratkaisuja, jotka säästävät sekä tilaa että rahaa.

KHRO-kotelokeskuksen rakenne on yksi markkinoiden tukevimmista, ja soveltuu siksi erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. KHRO-kotelokeskusjärjestelmä soveltuu teollisuuskohteiden valaistus- ja pistorasiakeskuksiksi sekä kiinteistöjen pää-, nousu-, valaistus- ja pistorasiakeskuksiksi.

Tekniset Ominaisuudet

 

Mitat

Veleys: 300, 450, 600 and 750 mm
Height: 140 - 1960 mm
Depth: 160, 250, 320 mm

Nimellisjännite

400 V, 500V, 690 V, 50...60 Hz

Nimellisvirta

25 - 630 A

Kotelointiluokka

IP20 ... IP55

Oikosulkukestoisuus

21kA (1s) / 43kA