Hållbar energi

En tillförlitlig, lönsam och hållbar energiförsörjning

icon

Eftersom vi går mot ett allt hållbarare samhälle, produceras allt mer elektricitet med energikällor som sol-, vind- och bioenergi. Dessutom används elenergi också i allt större utsträckning till att driva elfordon. Alfen Elkamo erbjuder ett utbud av lösningar som omvandlar, lagrar och distribuerar elenergi och är en namnkunnig partner när det gäller att koppla samman solfångarparker och vindturbiner.

Toppegenskaper

  • Unika lösningar för sammankoppling med solfångarparker

  • Energilagring av hållbar elektricitet ger optimal verkningsgrad

  • Högteknologiska laddstationer för varje elfordon

Kontaktpersoner

Thomas Wahlbeck

Head of business development

+35844 766 6032

Industriell energilagring med Plug & Play

Lagring av elektricitet kommer ofrånkomligen att spela en avgörande roll för vårt energinät. Lagringen behövs för att energiproduktion ska svara mot konsumtion och för att stabilisera elnätet på grund av att energiproduktionen blir allt mer decentraliserad och förnybar och pga. det växande antalet elfordon.

Pålitliga och högteknologiska laddstationer för elfordon

Alfen erbjuder ett komplett utbud av laddstationer för hemmabruk, arbetet och allmänna områden. Dessa laddstationer kan fås i utföranden med många olika laddningseffekter och funktioner. Den unika kombinationen av Alfens transformatorstationer, energilagringssystem, och laddstationer möjliggör en optimal balansering av lokala nät.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2024 Alfen Elkamo