Elnätsbolag

Arbetar tillsammans för framtidens elnät.

icon

Alfen Elkamo har ett nära samarbete med olika elnätsbolag för att säkerställa framtidens elnät. Genom att förena våra krafter med elnätsbolagen kan vi ta fram innovativa lösningar.

Toppegenskaper

  • Innovationer som skapar framtidens elnät

  • Över 35 års erfarenhet av elnät

  • Teknologipartner som garanterar pålitliga elnät

Kontaktpersoner

Toni Koski

Technical Sales Manager

+35844 788 9574

Transformatorstationer

Vår huvudsakliga expertis ligger inom prefabricerade transformatorstationer. Alfen Elkamo byggde sina allra första transformatorstationer för mer än 20 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar.

Lågspänningsställverk

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första LS-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar.

Mellanspännings- ställverk

Innovativ teknologi, flexibilitet och högsta möjliga kvalitet!

Industriell energilagring med Plug & Play

Lagring av elektricitet kommer ofrånkomligen att spela en avgörande roll för vårt energinät. Lagringen behövs för att energiproduktion ska svara mot konsumtion och för att stabilisera elnätet på grund av att energiproduktionen blir allt mer decentraliserad och förnybar och pga. det växande antalet elfordon.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2024 Alfen Elkamo