Lågspänningsställverk

Skickligt hantverk kombinerat med decennier av erfarenhet och innovativ teknologi

icon

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första Lsp-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat frenetiskt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfen Elkamos Lsp-ställverk bygger på modulsystem och alltid skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals Lsp-ställverk till metall-, pappers-, massa- och kemiska industrin och många fler.

Which solution is right for me?

Let us advice you on the best solution.

Open product configurator

Toppegenskaper

  • Kraftigaste LS-ställverket på marknaden, som standard!

  • Kontinuerlig utveckling sedan 1981

  • Innovativa lösningar som beaktar lokala miljöer och fungerar under extrema förhållanden

  • Uppfyller i synnerhet de hårda krav kunder har på industrin

Kontaktpersoner

Niklas Ekman

Project Engineer

+358 40 352 4349

KHRO

Fördelningscentralen KHRO är lillabror till ställverket KKBL. En enklare lösning som fortfarande i praktiken har samma egenskaper som KKBL

KKBU

Det modulbaserade lågspänningsställverket KKBU bygger på en av de mest robusta, självbärande stomkonstruktionerna på marknaden. Endast högklassiga material används i konstruktionen

KKBM

Alfen Elkamos lågspänningscentral för transformatorstation KKBM är avsedd som huvud- och distributionscentral för fastighetstransformatorer där olika stadsverks distributionsnät tillhandahåller säker eldistribution till små transformatoranläggningar.

KKBL

Det lätta modulbaserade lågspänningsställverket KKBL passar väl för industri- och processtillämpningar såväl som huvud-, stigar-, belysnings- och ventilationscentral i fastigheter.

JASKA

JASKA är ett mångsidigt skåp som innehåller många nya lösningar som inte tidigare har funnits i fördelningsskåp. JASKA kan ändras både in- och utvändigt enligt tillämpning och kundens behov.

Gatubelysningsskåp

Sortimentet av skåp omfattar även telekommunikations-, gatubelysnings- och kombiskåp. Skåpdimensionerna är de samma som för kabelfördelningsskåpen med samlingsskenor.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2019 Alfen Elkamo