Lågspänningsställverk

Skickligt hantverk kombinerat med decennier av erfarenhet och innovativ teknologi

icon

Prefabricerade lågspänningsställverk är det som vi har allra mest erfarenhet av. Alfen Elkamo byggde sina allra första LS-ställverk för mer än 37 år sedan och allt sedan dess har vi jobbat hårt för att förse dem med den allra senaste teknologin och innovativa lösningar. Alfen Elkamos LS-ställverk bygger på modulsystem och alltid skräddarsydda lösningar för att säkerställa att de uppfyller kundens behov och användarprofil. Vi är stolta över det faktum att vi har levererat tusentals LS-ställverk till metall-, pappers-, massa- och kemiska industrin och många fler.

Toppegenskaper

  • Kraftigaste LS-ställverket på marknaden, som standard!

  • Kontinuerlig utveckling sedan 1981

  • Innovativa lösningar som beaktar lokala miljöer och fungerar under extrema förhållanden

  • Uppfyller i synnerhet de hårda krav kunder har på industrin

Kontaktpersoner

Niklas Ekman

Project Engineer

+358 40 352 4349

KHRO

Fördelningscentralen KHRO är lättställverket KKBL:s lillabror. En enklare lösning som fortfarande i praktiken har samma egenskaper som KKBL

KKBU

De modulbaserade lågspänningsställverken KKBU bygger på en av de mest robusta, självbärande stomkonstruktionerna på marknaden. Endast högklassiga material används i konstruktionen.

KKMB

Alfen Elkamos lågspänningscentral för transformatorstation KKBM är avsedd som huvud- och distributionscentral för fastighetstransformatorer där olika stadsverks distributionsnät tillhandahåller säker eldistribution till små transformatoranläggningar.

KKBL

Please look at the specifications of Alfen Connect here or download the specification sheet.

JASKA

JASKA är ett mångsidigt skåp som innehåller många nya lösningar som inte tidigare har funnits i fördelningsskåp. JASKA kan ändras både in- och utvändigt enligt tillämpning och kundens behov.

Gatubelysningsskåp

Sortimentet av skåp omfattar även telekommunikations-, gatubelysnings- och kombiskåp. Skåpdimensionerna är de samma som för kabelfördelningsskåpen med samlingsskenor.

Nyfiken vad vi kan göra för dig?

Ring oss eller skicka ett mail.

Ring ossSkicka ett email
© 2019 Alfen Elkamo